Meldingen

Leer uw eigen klacht behandelen d.m.v. triggerpointmassage!!

Contact


Route via uw adres : Klik hier

Fresiastraat 30
7906 NL Hoogeveen
Tel : 06-54935727


Contact : Klik hier

 

APS-Therapie

Wat is APS – Therapie

APS- therapie is een microstroom-therapie en wordt beschouwd als “de therapie” van de toekomst. Het is een nieuwe manier van pijnbestrijding die toegepast wordt bij pijn (chronische of acute pijn), een verzwakt immuunsysteem en/of klachten van depressieve aard. APS stimuleert het zelfhelende vermogen  van  ons  lichaam.  

Wat betekent APS

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. Een actiepotentiaal is een elektrische ontlading van de lichaamscel. Deze ontladingsreactie plant zich in het lichaam voort langs de zenuwbanen, waardoor boodschappen van en naar het centrale zenuwstelsel en de hersenen worden gestuurd.

Hoe werkt APS

Het APS-apparaat maakt gebruik van een elektrische impuls, dat de lichaamseigen actiepotentiaal nabootst. Dit signaal zorgt voor de aansturing van vele lichaamsprocessen, onder andere de aanmaak van lichaamseigen pijnstillers. Daarnaast verhoogt het de afvoer van afvalstoffen uit de lichaamscel.

Uniek is dat de aanmaak van adenosine-tri-phosfaat (ATP) ongeveer 500-800% omhoog gaat. ATP is een stof dat een belangrijke rol speelt en de energie levert die nodig is bij alle processen in ons lichaam, zoals het functioneren van organen, weefselherstel, prikkeloverdracht en spieractiviteit. APS-Therapie helpt blokkades op te heffen en de doorbloeding te verbeteren. Het zelfgenezende vermogen wordt weer op gang gebracht en de “pijncirkel” kan worden doorbroken.
De behandeling                                          

Er wordt samen met de therapeut een behandelplan opgesteld. Bij een behandeling worden 4 plakelektroden op de huid aangebracht. De plaats waar deze elektroden aangebracht worden, wordt bepaald door het klachten patroon. Aan de hand van de resultaten wordt het behandelplan steeds aangepast. De meeste personen merken al een verbetering na ongeveer 6 behandelingen.

 

 

Start | Contact | Login | Site Map |  Copyright © Balans-Hoogeveen. |  Realisatie Wodyweb


APS-Therapie ~ Indicaties voor APS ~ Manuele Lymfedrainage ~ Sportmassage ~ Hot Stone Massage ~ VergoedingenBalans Hoogeveen. 

Praktijk voor APS-Pijnbestrijding en Sportmassage.