Meldingen

Leer uw eigen klacht behandelen d.m.v. triggerpointmassage!!

Contact


Route via uw adres : Klik hier

Fresiastraat 30
7906 NL Hoogeveen
Tel : 06-54935727


Contact : Klik hier

 

EMB Test

 

Een geheel andere benadering van een bloedonderzoek, de Energetisch Morfologische Bloedtest, kan preklinische en energetische belastingen aantonen. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen ijzer tekort, bloedarmoede, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen.

Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden!   

Ons hart pompt 4 á 5 ltr. bloed per minuut rond door verschillende soorten bloedvaten met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen worden door het bloedvaten systeem vervoert van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.
Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuur regelaar en middelpunt van ons afweersysteem. 

Voor het bloedonderzoek maken we gebruik van het zogenaamd capillair bloed. Er wordt door middel van een vingerprik wat bloed afgenomen voor onderzoek. Van een paar druppels bloed uit de vinger is het mogelijk om uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam.

De uitslag van de EMB test geeft bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over fysiologische verstoringen in het lichaam. 

  

 

 

 

Start | Contact | Login | Site Map |  Copyright © Balans-Hoogeveen. |  Realisatie Wodyweb


APS-Therapie ~ Indicaties voor APS ~ Manuele Lymfedrainage ~ Sportmassage ~ Hot Stone Massage ~ VergoedingenBalans Hoogeveen. 

Praktijk voor APS-Pijnbestrijding en Sportmassage.