Meldingen

Leer uw eigen klacht behandelen d.m.v. triggerpointmassage!!

Contact


Route via uw adres : Klik hier

Fresiastraat 30
7906 NL Hoogeveen
Tel : 06-54935727


Contact : Klik hier

 

Nieuws

APS Therapy - meer energie, minder pijn
bij Sint Maartenskliniek
 

Een grote stap voorwaarts naar de Sint Maartenskliniek is gezet door APS Therapy. Ons APS MK 1.4s apparaat is getest en gekeurd door de Medische Elektronische Dienst van de Sint Maartenskliniek. We zijn niet alleen heel blij dat dit nu gebeurt, maar ook heel erg trots. Na veel klinischch onderzoek in het buitenland krijgen we nu de mogelijkheid onderzoek te doen in dit vooraanstaande ziekenhuis.

 

Bron: APS-Therapy, Heteren

 

 

APS Therapy wint Grünenthal Award 2013

APS Therapy uit Heteren wint prestigieuze Grünenthal Award in 2013 voor innovatieve manier van pijnbestrijding.

Op uitnodiging van Grünenthal reisden de directieleden van APS Therapy, Maurice Uytdewilligen en Madelène Reinhart-Uytdewilligen af naar het zuid Engelse Bournemouth. Deze Engelse badplaats was dit jaar het decor voor de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Grünenthal Award. Grünenthal, een wereldwijd bekend farmaceutisch concern, reikt in Groot Brittannië jaarlijks een award uit in het kader van innovatie op het gebied van pijnbestrijding.

Een enthousiast team van 3 Britse artsen van een pijnkliniek in het Engelse Hull diende een rapport in bij de Grünenthal commissie waarin ze de grote successen beschreven die ze behalen bij het behandelen van pijn bij MS patiënten door middel van toepassing van APS Therapy. De onafhankelijke commissie raakte onder de indruk en moedigde het team aan om verder te gaan met de procedure om in aanmerking te komen voor de award van 2013. In totaal deden er 46 teams uit heel Groot Brittannië mee aan de strijd.

Deze onderscheiding biedt dan ook nieuwe mogelijkheden voor APS Therapy om verder onderzoek te doen en door te ontwikkelen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5MiCaKTxyhA?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Start | Contact | Login | Site Map |  Copyright © Balans-Hoogeveen. |  Realisatie Wodyweb


APS-Therapie ~ Indicaties voor APS ~ Manuele Lymfedrainage ~ Sportmassage ~ Hot Stone Massage ~ VergoedingenBalans Hoogeveen. 

Praktijk voor APS-Pijnbestrijding en Sportmassage.